Steden en gemeenten

Steden en gemeenten

Technische dienst

De gemeentewerkers van de technische dienst of de groendienst hebben een gevarieerd takenpakket. Bij meerdere werkzaamheden dienen ze ook tools te gebruiken die schadelijk lawaai produceren. Deze mensen die elke dag bedrijvig zijn in weer en wind zijn gebaat met comfortabele gehoorbescherming.

Vraag een offerte aan
Sportdiensten en leerkrachten

Een vaak onderbelichte groep werkenden die dagelijks omgaat met lawaaiblootstelling zijn de werknemers van de sportdienst of mensen die lesgeven aan kinderen of hierop toezicht houden. Deze mensen bevinden zich heel vaak in grote ruimtes waar veel mensen aanwezig zijn die door elkaar roepen. Voorbeelden van dergelijke ruimtes zijn zwembaden, sporthallen en eetzalen. Deze geluiden nemen hoge waardes aan waarbij de reflecties in deze zalen de lawaaiproductie in de hand werken. Naast gehoorschade zorgt deze lawaaiblootstelling vaak tot vermoeidheid die extra duidelijk wordt op het einde van de werkdag.

Vraag een offerte aan
Veelgestelde vragen over steden en gemeenten

De Tympro Sound Safe heeft een instelbare demping. Bij de instelling van de demping gaan we altijd eerst kijken naar de lawaainiveaus waaraan de gebruiker wordt blootgesteld. Hiermee rekening houdend gaan we altijd overdemping vermijden opdat spraakverstaan en het horen van belangrijke geluiden maximaal behouden blijft.

Gebruikers staan centraal Neem contact op
Gebruikers staan centraal Neem contact op