Gehoorbescherming voor elk werkgebied

Gehoorbescherming voor elk werkgebied

Otoplastieken voor meerdere markten

Lawaaiblootstelling is typerend voor bedrijven uit de maakindustrie.

Productiebedrijven worden vaak gekenmerkt door semi-geautomatiseerde productielijnen opgesteld in bedrijfshallen. Hierbij stoten alle machines tegelijk lawaai uit. Productiemedewerkers zijn in deze omgeving extra gediend met comfortabele gehoorbescherming op maat.

Meer over productie

Voedingsbedrijven moeten voldoen aan veelzijdigere richtlijnen.

In verband met de voedselveiligheid worden er bijzondere eisen gesteld aan de voedingsmiddelenindustrie. Ook PBM's vallen onder deze regelgeving. Voor deze bedrijven ontwikkelt Tympro otoplastieken met een specifieke 'food-uitvoering'.

Meer over food

Gehoorbescherming is even cruciaal als de bouwmachines en tools.

Op de bouwwerf zullen meerdere luidruchtige tools tegelijk gehanteerd worden. Dit zorgt vaak voor oorverdovende situaties. Comfortabele gehoorbescherming is hierbij dus een must.

Meer over bouw

Gemeentewerkers ondergaan dagelijks lawaaiblootstelling

Veel werknemers van steden en gemeenten zijn gebaat bij comfortabele gehoorbescherming. Denk hierbij aan de medewerkers van de technische dienst en de groendienst, zwembadredders en sportleerkrachten.

Meer over stadsbestuur

dOb Hearing Protection, het zustermerk van Tympro, voorziet gehoorbescherming voor particulieren. Voor elke geluidssituatie bestaat er een dOb.

Meer over dOb
Gebruikers staan centraal Neem contact op
Gebruikers staan centraal Neem contact op