Onze bijdrage aan een hoorbare leefwereld

Neem contact met ons op

Onze bijdrage aan een hoorbare leefwereld

Neem contact met ons op

Duurzaamheid

Ons belangrijkste focuspunt ligt op het produceren van kwalitatief hoogwaardigeotoplastieken die het gehoor van de gebruikers optimaal beschermen. Op deze manier draagt Tympro bij aan de gezondheid van het gehoor van de gebruikers en aan hun psychosociaal welzijn en quality of life. Indirect verhoogt dit hun productiviteit en vermindert dit het ziekteverzuim.

Door continu de kwaliteit van de oorafdrukken en de geproduceerde otoplastieken te monitoren en door telkens een lekdichtheidstest uit te voeren bij de uitlevering ervan kunnen wij optimaal draagcomfort en een maximale levensduur van de otoplastieken garanderen. Dit verhoogt de acceptatie door de gebruiker en bijgevolg de bescherming op zich.Een ander cruciaal aspect is uiteraard het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Zo streven we naar een zo laag mogelijke uitstoot per geproduceerde set otoplastieken. We schakelden over naar elektrische wagens, de routes van de productspecialisten worden zo efficiënt mogelijk ingepland, we vernieuwden ons productieproces met 3D-printing en er wordt continu geïnnoveerd en onderzoek gedaan naar betere grondstoffen en verpakking.

De jarenlange levensduur van otoplastieken resulteert op zich al in kleinere afvalstromen bij klanten in vergelijking met andere gehoorbescherming. Onze kwaliteitscontroles maximaliseren deze levensduur.

Internationale normen

Tympro Hearing Protection is gecertificeerd volgens de internationale normen van ISO 9001 (eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 14001 (eisen voor een milieumanagementsysteem).

Tympro als werkgever

Tympro beschouwt haar medewerkers als haar hoekstenen. Daardoor zal het bedrijf doorlopend investeren in hun continue ontwikkeling en vitaliteit. De medewerkers moeten alle kansen krijgen om persoonlijk te kunnen groeien en om hun ambities te kunnen verwezenlijken. Onrechtstreeks heeft dit een positief effect op de kwaliteit van onze dienstverlening en de duurzame relatie met onze klanten.

Werken bij Tympro
Gebruikers staan centraal Neem contact op
Gebruikers staan centraal Neem contact op